Specialist in de tuintechniek
i

van der Linden Tuintechniek


+31 (0)487 573858
info@lindentuintechniek.nl

Van der linden fruitteelt machines

het bedrijf

Van der Linden Tuintechniek is een samenwerking tussen tussen Van der Linden Fruitteelt Machines en Toine de Keijzer Tuintechniek welke is aangegaan per November 2019.

Sinds meerdere jaren werkten deze 2 bedrijven samen en per November 2019 zijn zij verder gegaan onder de naam Van der Linden Tuintechniek 


Toine de Keijzer repareerde verkocht en verhuurde tuin en park machines voor consument en professional. Werd in 2008 uitgeroepen tot de beste Briggs and Stratton dealer van europa en tot ondernemer van het jaar. Hij begon zijn bedrijf in 1999 en is na 20 jaar de samenwerking aangegaan met Van der Linden om de service en kwaliteit nog verder te kunnen uitbreiden. 

De technische kennis van Toine past perfect bij de vraag naar technische kennis van Van der Linden Fruitteelt Machines. Mede hierdoor werkten zij al jaren samen. 

Bij Van der Linden Tuintechniek gaan wij verder met het repareren verkopen en verhuren van tuin en park machines voor consument en professional. Service en Kwaliteit zijn voor ons de balangrijkste onderdelen van een succesvol bedrijf. Hier gaan wij dan ook voor de volle 100% voor. 


Van der Linden Tuintechniek staat, naast de verkoop van machines, bekend om de uitgebreide service. Hieronder vindt u een overzicht van de services die wij bieden:

Wanneer u een machine aanschaft bij Van der Linden Tuintechniek dan;
  • Koopt u in nagenoeg alle gevallen een machine met een half jaar garantie, dit geld ook voor onze occasions!
  • Kan de machine vaak op zeer korte termijn geleverd worden. Wij hebben een grote voorraad waardoor wij altijd snel kunnen leveren. 
  • Bieden wij een reële waarde voor uw in te ruilen machine(s).
  • Hebben wij de mogelijkheid het transport van uw machine te verzorgen.
  • Bieden wij de mogelijkheid om (wanneer u onverhoopt problemen heeft met uw machine) gebruik te maken van een vervangende machine.
  • Is bij reperatie of onderhoud uw machine snel gemaakt. (mede door een groot magazijn is er bij ons weinig wachttijd)
 

 

De medewerkers

  Contact NL + EN:

Richard van der Linden

Tel. +31 (0)6 24 25 19 65
E-mail: Richard van der Linden
 
Contact Werkplaats 

Toine de Keijzer
Tel +31 6 5346 1484