Specialist in de tuintechniek
i

van der Linden Tuintechniek


+31 (0)487 573858
info@lindentuintechniek.nl

Van der linden fruitteelt machines

service

Van der Linden Tuintechniek staat, naast de verkoop van machines, bekend om de uitgebreide service. Hieronder vindt u een overzicht van de services die wij bieden:

Wanneer u een machine aanschaft bij Van der Linden Tuintechniek dan;

  • Koopt u in nagenoeg alle gevallen een machine met een jaar garantie, dit geld ook voor onze occasions!
  • Kan de machine vaak op zeer korte termijn geleverd worden. Wij hebben een grote voorraad waardoor wij altijd snel kunnen leveren. 
  • Bieden wij een reële waarde voor uw in te ruilen machine(s).
  • Hebben wij de mogelijkheid het transport van uw machine te verzorgen.
  • Bieden wij de mogelijkheid om (wanneer u onverhoopt problemen heeft met uw machine) gebruik te maken van een vervangende machine.
  • Is bij reperatie of onderhoud uw machine snel gemaakt. (mede door een groot magazijn is er bij ons weinig wachttijd)
  

Inruilmogelijkheid bij aankoop van een nieuwe machine

Uiteraard is het mogelijk om machines bij ons in te ruilen, dit is niet iets unieks. Wat wel uniek is zijn onze inruilprijzen! Doordat wij een grote omloopsnelheid hebben en iedere week diverse klanten ons bezoeken (via het internet of in onze showroom) zijn onze afzetmogelijkheden groot. Dit betekend dat wij u een goede inruilprijs kunnen bieden.

Inkoop van inventarissen

Bij bedrijfsbeëindiging kopen wij graag inventarissen op. Door de vele afzetmogelijkheden geven wij goede prijzen voor de machines die u van de hand wilt doen. Het hoeft niet een geheel inventaris te zijn, het kunnen ook enkele machines zijn. Wanneer u iets wilt verkopen, bel ons gerust op!

Taxatie van machines

Doordat wij veel machines in en verkopen hebben wij een goed beeld van de waarde van machines. Mocht u iets willen laten taxeren dan is dat altijd mogelijk. 

Reparatie/onderhoud in eigen werkplaats

Wij hebben een groot magazijn waardoor  zo goed als ieder defect onderdeel direct vervangen of gerepareerd kan worden. Wij zijn altijd opzoek naar de beste oplossing, en dit hoeft zeker niet altijd de duurste te zijn. Vaak is een revisie mogelijk, dit scheelt vaak erg veel geld. Dus mocht u onderhoud nodig hebben of heeft u iets wat gerepareerd dient te worden dan bent u te alle tijden welkom en lossen wij uw probleem op!

Maatwerk

Wij leveren op zowel nieuwe als gebruikte machines maatwerk in diverse mogelijkheden. Wij willen uw probleem graag zo goed mogelijk voor u oplossen.
Voorbeeld: wij maken diverse dwarsstroomtechnieken, stel u wilt deze in een andere hoogte of breedte dan maken wij deze op wens van de klant. Dit is slecht een voorbeeld van ons maatwerk.Stel uw vraag gerust, dan zullen wij samen zoeken naar een oplossing!

Garantie occasions

Zo goed als iedere occasion bij ons is voorzien van een jaar garantie.